17.08.2013 г.

Ако сълзите на Слънцето паднат на Земята

Напоследък все по-често се споменава Слънцето  и  голямо изригване насочено към Земята като възможен вариант за грандиозно и фатално бедствие. Както съм писала в предишни публикации свързани Слънцето  такава опасност има ,но не се знае кога ще е . Скоро в руските сайтове набира известност едно предсказание на Распутин.  Глобалното бедствие,  "ужасната буря", съгласно предсказанията на  Григорий Распутин  ще стане през август тази година 2013г. - 23 август 2013 г. "(по времето на Распутин календара се различава от сегашния с 14 дни - така ,че 23+14 и датата на предсказаната буря става 5 или 6 септември)... огънят ще погълне всичко живо на Земята и после живота на планета ще  умре и и ще настъпи гробна тишина." Според  предсказанията на Распутин, по това време на Земята ще се върне Исус Христос, за да предупреди човечеството за предстоящото бедствие и и да утеши хората, а след това се възнесе на небето
Пак в руски сайтове се разнесе новината ,че Едуард Сноудън бил казал , че такова бедствие ни грози от Слънцето през септември пак тая година...... ами сега сме 17 август  - то не остана ...

Распутин - дявол в плът (22.01.1969г - 29.12.1916г)Стане не стане , винаги е добре да се знае как да се действа  при такъв  масов повсеместен пожар - въпреки , че ако Слънцето ни   попари , температурите ще са доста височки...но все пак искам да  споделя как според мен трябва да се действа .
Предполагам ,че ако се случи нещо такова ще има масови пожари, повсеместна истерия и паника.
Най-важно е да не изпадате в паника и да запазите спокойствие. Вашата паника може да бъде предадена и на хората около Вас; Ако сте в помещение - следвайте евакуационните знаци и напуснете помещенията без да измествате и блъскате останалите хора; - за излизане от помещенията използвайте евакуационните пътища и изходи. Не скачайте от височини; - не се връщайте обратно в сградата ако сте забравили нещо.
Ако при Вашата евакуация евакуационни пътища са задимени, започнете да се движите възможно най-ниско, защото там температурата е по-ниска и видимостта е по-добра.
В никакъв случай не използвайте асансьорите. -  Ако сте в асансьор по време на пожара спрете на най-близкия етаж и го напуснете.
Покрийте откритите части на тялото си, пред устата и носа си поставете намокрена кърпа или плат. Предвижвайте се приведени. Дрехите не се свалят - те поемат част от топлината.
Ако сте някъде в гора по време на бедствието , ако сте блокирани от огъня, потърсете естествени препятствия - просеки, пътища, поляни, сечища или други голи места. Използвайте водата, ако има наблизо река - намокрете дрехите и тялото си или се потопете в нея.
Трябва да се укриете някъде под Земята - пещери,бункери подземия - така си мисля поне аз и смятам ,че там ще е по-ниска температурата и ще по-безопасно.
Ако сте  запознати с  по-ефективни начини на реагиране при евентуално такова повсеместно бедствие, моля споделете го като коментар

Но ето и Пророчества на Распутин/ks-region69.com/

Най-известното предсказание на  Распутин е за смъртта на Императорското семейство: "Докато съм жив, ще живее и  династията."
Има общо с 100 на канонически пророчества на Распутин.
Распутин е предсказал идването на нова власт в Русия и планините от трупове,  " сред които велики князе и графове, водата в Нева е обагрена с тяхната кръв", а след 25 години и "три луни" предсказал  събитията   от 1937 г. - периода на репресиите на Сталин. Той  е предвидил обстоятелствата на смъртта си  и недвусмислено е говорил за това. Ако го убият прости „разбойници от руски селяни то  цар Николай може да не се опасява за своята съдбата и неговото потомство и   ще царува  "сто години или повече." Както е известно обаче, убийците на Распутин са хора от благородни семейства - принц Феликс Юсупов и великия княз Дмитрий Павлович Романов, държавен съветник Владимир Пуришкевич.

Распутин е предрекъл и  упадъка на морала, характерен за съвременното общество: "Когато времената се приближат към бездната, любовта на човек към човека ще се превърне в сухо растение. В пустинята, по тия времена  ще растат само две растението Изгода и растението Самолюбие. Но цветовете на тези растения могат да бъдат взети за цветя на любовта. Цялото човечество  в това проклето време ще бъде погълнато от равнодушие... Голямата смърт ще бъде смъртта на семейството, опозорено и разпънато. "

Предсказателя е упоменал и някаква а "черна чума": "Все по-често ще виждате полудели  своите хора. Там където природата е създала порядък, човекът ще посее безпорядък. Много ще пострадат от този безпорядък. Мнозина ще умрат от черната чума. И когато чумата вече няма да убива, лешоядите ще разкъсат плътта. Всеки човек има в  себе си  голямо лекарство, но човека-животно предпочита да се лекува с отрови. "

Григорий Распутин предупреждава  човечеството за опасността от радиоактивно замърсяване в резултат на разрушаването на реакторите на ядрени централи. Тъжните примери за това: Аварията в Уиндскейл(Великобритания, 1957) Three Mile Island (САЩ, 1979), и най-накрая, най-ужасните по последствията си - аварията в Чернобил и катастрофата във Фукушима. Распутин е писал така за сериозната опасност, "по целия свят ще бъдат построени кули ... те ще заключат смъртта. Някои от тези замъци ще рухнат и от техните рани ще изтече на гнила кръв (очевидно се отнася за радиоактивни изхвърляния от реакторите), която ще зарази земята и небето. Тъй като заразените съсиреци, като хищници ще паднат върху главите ни. И много от съсиреците ще паднат на земята и където те паднат, земята ще остане пуста за седем поколения. "

Распутин даже е предсказал появата на генетиката и експериментите по клониране - "човешката алхимия", "о няма да са нито хора, нито животни. Много от хората, които няма да имат знак (пъпната връв) по тялото, ще имат знак на душата си. И тогава ще дойде време, когато ще намерите в люлката чудовище на  чудовищата - човек без душа. Майчината утроба ще се продава като говеждо месо. Ще се появят пеперуди-хищници, пчели-змии, летящи жаби, мишки-властелини и хора-зверове. "

Григорий Распутин в предсказанията си  споменава за опасностите от неконтролирани генетични експерименти, провеждани от някои учени: "Безотговорната човешка  алхимия, в края на краищата, ще превърне  мравките в огромни същества, които ще унищожават къщи и цели страни. Ще бъдат безсилни срещу тях както огъня така и водата. В крайна сметка, ще видите, летящи жаби и пеперуди ще станат лешояди и пчелите ще пълзи по земята като змия. И змии ще завладеят много градове ....

Мишки и змии ще властват над земята. Мишки ще ловуват мишки, а изгубените и замаяни хора ще трябва да напуснат цели градове и предградия под натиска на огромни орди от мишки, които заразяват всичко и унищожават цялата земя.

Растения, животни и хора са били създадени, за да бъдат разделени. Но ще дойде ден, когато няма да има  повече граници. И тогава човека  ще стане получовек, полурастение. Животното ще бъде животно, растение и човек. На тези безгранични полета ще се изхранва чудовище, наречено Кобак ... ".

В настоящето в резултат на безотговорни експерименти  по кръстосване на пчелите  в Европа, Африка и Южна Америка стартира хибрид на "пчелите убийци", които са много агресивни и имат неконтролируемо  размножаване. Вероятно в бъдеще, те все още ще напомнят за себе си - такъв извод може да се вземе от следните прогнози на Распутин: "Питомните насекоми ще донесат смърт, тъй като човека  ги е отровил. Нашествие на скакалците ще е сякаш  есенен дъжд в сравнение с този ураган, който ще се разпространява от наземните цветове на листата на земята, а от там над  целия свят ще разпространят болести, глад и ужас. "

Смята се, че Распутин е предсказал разпадането на Съветския съюз (иначе казано го нарича «Вьюг»). Вследствие СССР, по мнението на Распутин и неговите тълкователи, трябва да се разпадне и САЩ (при Распутин -  «Граюг»). Два кръвожадни кназе владеят Земята «Вьюг» идва  от изток и поробва човешката бедност «Граюг» идва  от запад и поробва човешкото богатство. Князете ще оспорват един друг земята и небето (очевидно се има в предвид  "студената война"). Полето на голямата битка ще бъде в земята на четирите демона. Двата княза ще бъдат победители и двата княза ще бъдат победени. Но «Граюг» ще влезе в дома на «Вьюг» и  ще посее  там древни думи, които ще растат и да опустошат земята. Така свършва империята «Вьюг»  (Очевидно е, че разпадането на СССР).

Но ще дойде ден, когато империята «Граюг» също се рухне, тъй като и двата закона са грешни и двата носят смърт. Дори пепелта им не може да се използва за наторяване на земята, върху която да расте ново растение на третия свят (може би тук има в предвид Китай, който днес е бързо набира сила). "

В съвременната история, има удивитено съвпадение   с пророчеството на Распутин за  Петербург  и съдбата на Русия: "Над Петербург ще се спусне тъмнина. Когато името му се промени, тогава ще дойде края на империята (през 1914 г. в Санкт Петербург е преименуван Петроград, и след няколко години е имало революция, Руската империя се срина, а през 1924 г. Петроград е преименуван на Ленинград). И когато името му ще бъде променено отново (от 1991 г., градът възвръща първоначалното име на Санкт Петербург), над  Европа ще се разрази Божия гняв. Петербург ще се върне, когато слънцето спре да плаче, и Казанската Божия майка няма да  я има повече. Петербург ще е столица на нова Русия, и от нейната утроба, ще бъде извлечено съкровище, което ще се разнесе по всички земи на прасветата Богородица"

Светът се движи към нова световна война?

Разспутин предсказва две световни войни, но също упоменава и трета. Разрушителните войни са упоменати в образа на „змия”.

"Хората вървят към катастрофа. Най-неумелите ще правят коли и в Русия, и Франция, и Италия, и на други места... Човечеството ще бъде съкрушено от постъпките на безумци и негодяи. Мъдростта ще бъде окована  във верига. Невежите и властните ще диктуват закони  на мъдрите и дори  и на смирените. И тогава повечето хора ще повярват във властта, но ще изгубят вяра в Бога... Божият гняв няма да бъде скоро, но ще е ужасен. По пътищата на Европа ще се разпространят три гладни змии, оставяйки след себе си пепел и дим, те имат един дом – и това е меч, и те имат един закон –  насилие, но с плъзгането на човечеството през прах и кръв, те ще загинат също от меч ".

Първите две змии са пропълзяли  в Европа – това са Първата и Втората световна война и остава  още една змия - третата и най-страшната: "Ще дойде време на мир, но мирът ще бъде  написан с кръв. И когато две огнища утихнат, третият огън ще изгори пепелта. Малко хора и малко вещи ще се съхранят. Но това, което ще остане, ще трябва да бъде  подложено на ново пречистване преди да влезе в земния рай. "

Още едно предсказване на Распутин за  бъдещата война : "Светът го очакват три мълнии, които последователно ще запалят земята между свещените реки (евентуално - Ирак), палмовата градина (Египет) и Лили (Франция)".
 Пророка е предсказал и агресията на  мюсюлманските страни срещу християните: "Мохамед ще премести дома си, преминавайки пътя на отците. И ще има война като лятна буря, сечене дървета и ограбване села.

И това ще бъде дотогава, докато не се открие, че Божието слово е единно, макар и да се казва,  на различни езици. И тогава масата ще бъде една, както и хляба ще е един. "

Преди последното му пътуване до село Покровское, Григорий Распутин в интервю с писателя Тефи (1916) също споменал за Третата световна война: "Сега е такова времето, война (Първата световна война), скръб, което  се случва в Русия. Русия - това е добро, а пък хората в нея ще станат  болезнено зли. Благодатта е изчезнала. Няма вяра. По нататък ще става по–зле, да не дава Бог да доживеем до тогава. Скоро  ще дойде лош човек, макар да е известен като православен. Много хора ще убие, до колене в кръв, ще ходи. Няма да има кой да ги погребе, ще ги бутат в яма и ще ги закопават. След това ще дойде войната (Втората световна война).

Но това не е края. След това  ще има повреда на строителството (очевидно става дума за перестройка и разпадането на СССР).

Лошият живот ще отмине. Руският човек ще заживее с плътта. Нечистата сила  ще вземе връх. Нейното време ще дойде. Тя ще развали хората в края. В края на злото ще приеме човешки облик.

Тогава Дева Мария ще дойде в Русия да наложи вярата. Божията Майка ще дойде – всичко ще приравни не по тяхному, а по своему. Тя ще  възстанови вярата, но за кратко време. Този човек ще бъде по-силен. При него ще има война, такава война (тука се предполага че се говори за Третата световна война). Сега сте сити, седите в  хубавия Петров и ругаете по войната, лаете по мен, но тогава нито вас, нито града ще го има. Това е, когато тези, които оцелеят, ще си спомнят за Распутин, когато побягнете от градовете към селата. При селяните ще избягате. Цялата сила е при селяните. Напред съм с времето мила. "

Светът ще свърши през август?

В прогнозите на Григорий Распутин се споменават многочислени катаклизми, които ще станат  преди края на света: "Сълзите на Слънцето ще паднат на Земята като огнени искри, изгаряйки хора и растения... Пустините ще настъпят като побеснял кон без ездач, и пасищата се превръщат в пясък, а реките ще станат гнилия пъп на земята. Ще изчезнат зелените ливади и листа от дървета, защото ще има две пустини: пустинята пясък и пустинята на нощта. И под изгарящото слънце и ледения студ ще се погаси живота... Големите  змии ще пролеят много кръв. Част от земята ще дими и една трета  от  семена ще изгорят. Част от земята ще е безплодна и семената ще умрат. Но третата част ще даде  такава богата реколта, каквато още не са виждали на земята. "

Глобалното бедствие, "ужасна буря", съгласно предсказанията на Григорий Распутин трябва да стане  тази година- на 23  август 2013г "(по времето на Распутин календара се различава от сегашния с 14 дни - така ,че 23+14 и датата на предсказаната буря става 5 или 6 септември)... огънят ще погълне целия живот на земята и след това живота на планетата ще умре и после ще настане гробна тишина." Според прогнозите на "стареца" в този момент ще се върне на земята Исус Христос, за да предупреди човечеството за предстоящо бедствие и  да утеши хората, а след това ще се се възнесе на небето.

Някои коментатори смятат, че причината за "края на света" ще бъде катастрофа на Слънцето, понякога напомнящи  на Третата световна война и ядрени оръжия.

Пророчеството, най-меко казано е неприятно, така че нека да се надяваме, че ще го постигне съдбата на всички останали пророчества за "края на света" - както знаем, нито едно от тях все още не се е сбъднало.

Бих казала - Много песимистично !  Че Бог ни е ядосан-това е така (както съм споделила за моя сън). Имаме шанс обаче да се променим! Това всеки един от нас трябва да го осъзнае, трябва да вярваме в Бог, да спазваме Божиите закони - толкова е просто  и лесно! Тогава живота на Земята би бил по-добър. Бог е Този, на когото трябва да се подчиняваме, а не на управниците - те също са подвластни на Бог, но за жалост за обзети от злото. Само силната вяра в Бог може да изгони злите сили от Земята!

Няма коментари:

Публикуване на коментар