20.07.2020 г.

До края на 2020 г.се очертават опасности

Ако в Турция нямаше достатъчно джамии, решението на Ердоган можеше да се разбере. Но в случая това е чисто политически жест - претенцията на Турция да пресъздаде Византийската империя или нещо подобно.

Само накратко ще изложа  какво се случва:
На 10 Юли 2020г , Турският държавен съвет  промени статута на Света София в джамия и на 24 юли религиозните служби ще възобновят там.

Според официалната хронология Константинопол пада през 1453 г. и сградата губи статута си на джамия едва през 1934/1935 г. благодарение на личната заповед на Кемал Ататюрк. Е, сега стана така, че турците отмениха постановлението, на което те твърдят, че имат пълно право. Трябвало ли е обаче да упражнят това право?

Основателят на съвременната Република Турция, г-н Ататюрк, нареди на  София да му бъде предоставен статут на музей не защото той толкова високо оцени византийските стенописи, а защото той, както мнозина, познаваше пророчества от Средновековието (повече, именно няколко десетки пророчества, дадени от турските мистици) за тази София, ще променят статута си няколко пъти. Дори по време на изграждането на храма имаше предсказание, че тя ще се превърне в джамия, после отново в храм, след това в джамия, след което мюсюлманите ще бъдат изгонени и София ще стане християнска църква завинаги.

Първият от турците, запознали се с това пророчество, е султан Мехмед II, който завладява Константинопол, затова, дори превръщайки храма в джамия, той заповядва да бъдат запечатани кралските порти на олтара, отварянето на които се появява в пророчеството. Ататюрк също бил добре познат, затова заповядал да не пипате нищо далеч от греха там.

И сега господин Ердоган реши, че е по-умен от Ататюрк.

Освен това г-н Ергоган избра изключително успешна дата за започване на услугите. На този ден кометата NEOWIS ще се приближи до Земята възможно най-близо и ще свети, очевидно, в най-яркото си състояние. Междувременно тази комета, както много хора мислят, е предвестник на Третата световна война.Ето защо, въз основа на горното, смятаме, че решението на Турция да върне София на статут на джамия е част от глобален спектакъл, чиято премиера е насрочена за някъде около 24 юли. На този ден може да избухне или  Света София, или целият Близкия изток.

На всичкото отгоре  някакви  астероиди се носят към Земята . Историята започва около април, когато НАСА съобщава, че Земята преминава през огромно поле от космически отломки. Обикновено всички тези камъни се изтеглят или от Юпитер, или от други големи планети, но сега всички големи планети са групирани в един тесен сектор спрямо Слънцето и следователно в пространството се е образувала дупка, в която се е промъкнал облак от астероиди.
Второто, което можем да забележим, е странният факт, че от януари 2020 г. броят на астероидите, минаващи покрай Земята на разстояние по-близо до Луната, се е удвоил в сравнение със същия период на миналата година.

Може да се видят преминаващите  в близост до Земята  обекти  от услугата на НАСА Earth by near-Earth objects (NEOs) въпреки че някой хора твърдят ,че НАСА крие информация.

Express.co.uk публикува  за"наистина чудовищна космическа скала" която се определя като потенциално опасна.Това е астероид с дължина 557фута , наречен 2020ND, ще направи своя близък подход на 24 юли, когато премине Земята на безопасно разстояние  от 92 955 877 мили.

Въпреки това е доста тревожно, че изданието успя да пропусне бележката относно друг голям астероид, наречен 2020 NO, който трябва да се приближи 2 дни по-рано на 22 юли.
Данните от близкия подход на лабораторията на Nasa Jet Propulsion Laboratories показват, че 2020 NO наистина ще премине далеч по-близо до Земята, отколкото през 2020 г. ND (обектът, докладван от Express.co.uk ).

Астероид 2 020 NO изглежда е истинският виновник, който според данните на JPL ще мине покрай  Земята от разстояние от само 481 459 мили.

Освен това е важно да се отбележи, че 2020 г. NO трябва да премине от Луната на разстояние от едва 296 592, което се счита за близко бръснене в астрономически план.

Дръжте очите си към небето, тъй като септември може да е събитиен месец. Европейската космическа агенция (ESA) също твърди, че астероид с име 2018 SV13 се насочва входящо на 22-и и има „ненулев“ шанс да удари, което означава, че е възможен удар.

Въпреки, че е неизвестно дали "2018 г. SV13" ще пропусне Земята напълно, дали ще изгори в земната атмосфера при влизане, избухване или удар, едно е сигурно, че планетарните агенции за отбрана в Европа и САЩ ще бъдат в голяма степен  в готовност да смекчат и отклонят обекта, ако има нужда.

ESA публично оценява вероятността от избухване във въздуха да има шанс от 1 на 3,6 милиона, но ако близкоземният земен обект трябва да избухне, той може да представлява значителна заплаха и да причини значителни щети на засегнатия район.

 Всъщност като съберем твърдението, че Следвайки Юлианския календар, ние сме технически през 2012 г. и предсказанието на Ванга за 5-те двойки  ( на дата с 5 двойки - която е  22.02.2020г. и 22.12. 2020г.  Ванга е предсказала ,че през 2020г на Земята ще падне астероид и черна пепел ще покрие Земята и Слънцето няма да се вижда  3 години , много реки ще излезнат от коритата си, ще има цунами  и вълни ще  наводнят  много страни. Слънцето е също e някаква заплаха-Ванга е казала: "Слъцето ще грее и много народ ще умре". Всъщност около Слънцето стават някакви необясними неща, но това е за друга тема. 

 Още нещо - астролози казват, че "  Най-мащабното и най-важното астрологическо събитие през 2020-та е съвпадът на Юпитер и Сатурн във Водолей – знака на новаторството и прогреса. Това ще се случи на 21.12.2020 г." 
Ето как ще са подредени планетите в Слънчевата ни система на 22.12.2020г.


Това което забелязвам ,че Земята застава на една линия със Юпитер и Сатурн-каквото и да значи това , е интересен факт.

Тогава можем да очакваме на 22.12.2020г. да се случат някакви големи промени на Земята - може да има падане на астероид, може да се сменят полюсите(защото се очаква без да се знае кога), може да има голямо Слънчево изригване към Земята, може да се появи описаната от Захари Сечин по негови разследвания от шумерски надписи и рисунки - планетата Нибиру с Анунаките, може да станат промени в земното ядро(за които има сигнали) и други  невероятности , които ще са много опасни за живота на Земята.

Отделно остават обстоятелствата ,че след корона карантините ,които се отразиха на икономиките на страните, се вдигнаха масови протести ,които може да ескалират до граждански войни. Също  се наблюдава напрежение и между добре въоръжени държави.   И  това се случва защото Вторият конник на апокалипсиса е пуснат  вече .


Какво ни остава. Лично аз бих се радвала на всеки един нормален  мирен земен ден. И единственото което мога да направя е да се моля на Господ и Ангелите му да ме закрилят и дават мъдрост и насоки за моите действия.

Колкото толкова - важното е да не се поддаваме на демонските сили, защото сега е война за човешките души. 

Бог да ви закриля и вразумява. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар